Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на opasen
Име:
Емил Георгиев

Пол:
мъж

Град:
София

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
1

Блог вълни:
1
Последни постинги
Пак се присетих за блога, защото положението в България очаквано вместо да се влоши, то направо си е.. майката ...

Как сте, ГЕРБаджии :-)
Доволни ли сте от избора си ?

А, Вие, НЕгласуващи - доволни ли сте, че група глупави, неориентирани, необразовани и лесно манипулируеми българи, както и платени цигани и турци, наред с глупави фльорци, които виждаха в Бойко просто готин мъж (?!?), избраха управлението на страната за цели 4 години ?

Вече всеки вижда това, за което писах тук през последните 4 години - бях прав, но това не е новина за мен, а за Вас.

Този път ще бъда кратък, защото до момента изписах достатъчно и ако желаете може да прочете всичко в старите ми постове.

Задават се избори, този път предсрочни ... всъщност, защо са предсрочни ?
ГЕРБ стремглаво губеха доверие напоследък. Какво друго можеше да направи бате Бойко, за да спре това ? Мисля, че се досещате - организира си 'протести', за да покаже, че му пука за гласа на народа и някак си много лесно си подаде оставката ! Никой ли не вижда в това конспирация ??? Кой организира пияните агитки да направят съответните сбивания, за да може Бойко да каже, че не иска кръв и с лекота да си спаси рейтинга ?

Задаващите се избори ще бъдат много интересни за мен, защото този път някак си нищо не е сигурно !

От една страна на народа му писна от клоуни, които се изживяваха като Царе в 21 век, печелеха избори яхнали мотори или режещи ленти, говорейки просташки също като тях, избирателите... Все се надявам на народа да му е дошъл акъла и да избере професионалист - човек икономист и финансист, който да изпълни поставената му задача да управлява държава ! В края на краищата изборите не са ли точно това ? Нима това не е интервю за работа и ние, като работодатели, би трябвало да изберем доказал се професионалист, който да изкара фирмата на печалба и ние да живеем добре ?

От друга страна не съм сигурен, че народът ни е станал по-умен ... Гледайки протестите виждам рая, която отново е подведена и сега на където й кажат да тръгне, натам ще е ...
Някак си все още не виждам мислене у хората, не виждам очакваната промяна на манталитета, няма наченки за анализ на фактите, а само четат и слушат медиите, повечето от които са купени и изпълняват целите на управляващите.

Кога някой ще излезне и ще каже, че Иван Костов е реализирал най-доброто управление на страната от Освобождението на България до сега ? Защото това е точно така ! Хората, обаче, четат вестници, гледат телевизия и без замисляне анатемосват Костов - това е тъжното !! Това показва, че народът все още е необразован и изобщо рая...

Всъщност, защо си мислите, че образователната система е една от най-зле управляваните в България ?
Много просто - необразования народ много по-лесно се манипулира и това е резултатът от ИЗБОРИ 2009 - ужасявах се, когато чувах млади хора, на по 20 години, да се прехласват по ГЕРБ или дори по БСП !!! Направо настръхвах от думите, чувайки ги от устата на тези пишлемета. А когато чух, че Костов е Сатана, който е провалил България ... не знам ... Няма такива промити мозъци, няма такава глупост и безхаберие !

И така ... да видим какво ще стане на ИЗБОРИ 2013  :-)

Аз залагам на простотията и на това, че пак ще изберете някое недоносче, което ще ни направи още по-бедни от сега. Да видим ...
Категория: Политика
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове: 1
ГЕРБ отново печели избори, този път далеч по-убедително ?!?  :-О

А, бе, хора, толкова ли сте се побъркали ?
Какво точно направи бате Ви Бойко, за да го искате отново да дърпа конците ???

Аз ще Ви кажа какво направи ...

Събра начален капитал - нали се сещате колко хора са си платили да не ги осъдят  ;-)
В началото направиха няколко PR акции, хванаха тоя и оня и за да не ги осъдят ги принудиха да си платят (за справка, проверете колко осъдени има!!). А нали се сещате, че с НАШИТЕ пари се правеха тия акции, за да може бандитите да не ни върнат НАШИТЕ пари. За това ли преизбрахте ГЕРБ ???

Или може би за това, че с лобистки закони защитаваха корпоративни интереси и така утрепа всяка инициатива на малкия и среден бизнес, което пък докара безработица !!! Да, имаме малък дефицит, но защо - той батьо Бойко добре го каза: "НЕ ДАВАМЕ ПАРИ ЗА ПЕНСИИ" !!! Те по принцип просто не дават пари - само взимат  :-))

Сега, вместо да спрат кражбите (ама защо ли сами да се спират да крадат - какви ги пиша и аз), да спрат контрабандата (защо ли приватизират Булгартабак и на кой го дават  ;-)  ), да осъдят престъпниците, за да внушат респект (ама пък сега сами себе си да осъдят?!?), да приемат закони за насърчаване на малкия и среден бизнес, за да намалят безработицата (ама пък те от това нямат далавера!!) и т.н. и т.н. ... те какво ще направят ??
Ето какво - ще вземат от всички бедни слоеве от населението (сега удрят приходите и на майките, след като стопираха пенсионерите да живеят толкова време с едни мизерни пари при солидна инфлация !!), ще продължават да взимат от изнудване на престъпници, ще взимат пари от лобитата на корпоративния бизнес, ще строят какво ли не, за да си взимат комисионни...

Преди малко гледах ТОВА !!!
Сега ГЕРБ имат много пари и ще могат да си купят цялата преса.
Както се разбира от видеото, законът за медиите скоро няма да се променя и защо ли да го променят?!?

Но каквото и да пиша тук, всеки сам може да прецени как е управлявал бате Бойко - като си бръкне в джоба и си направи сметката  ;-)

Отвратен съм  :-((
Честно казано дори ми се повръща и не мисля, че е от рибата Тон, дето ядох на вечеря!!!  :-))
Като си представя какво ни чака и ми се обръщат червата ...

Много се надявам следващия път като пиша тук вече да съм се класирал за Зелена карта за САЩ - след 1.Май.2012 ми стискайте палци  :-))  Тогава ще е жребието  :-))
Който още не е кандидатствал, да побърза, че е до 5.Ноември.2011. Иначе ще чака още един цикъл да мине...

Живи и здрави, че ако не сте, то живи ще Ви одерат в болниците хуманитарните доктори!!! Пък ако нямате пари, то това "живи ще Ви одерат" ще бъде в пряк смисъл, а не в преносен.
Категория: Политика
Прочетен: 551 Коментари: 1 Гласове: 2
16.10.2011 20:30 - ИЗБОРИ 2011
Здравейте, как сте ?  :-)

Доволни ли сте от ГЕРБ ?  ;-)

Е, аз Ви казах ...   хахаха

Ама защо да си признавате грешката от ИЗБОРИ 2009 ?
Ако сега гласувате пак за Бате Бойко ще има още време да се надявате, че все пак 2009 година сте направили правилен избор  :-)

Блажени са вярващите, пък ако ще и да нямат пари в джоба и покрив над главата.

Между другото, времето си тече, а Иван Костов остарява и ако още няколко пъти не го изберем, скоро и той няма да може да ни помогне.
Спомнете си кой направи най-много за Вас и помислете трезво!

Със здраве
Категория: Политика
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове: 0
Преди 2 години (на 29.11.2008 г.) отворих този блог с надеждата, че мога да напиша неща, които да променят политическата култура на българина!
Не на всички българи, разбира се, но поне на едно 200-300 човека, които да се окажат посадено семе, което след време да покълне и така лека по лека цялата нива да разцъфне...

Уви, 2 години по-късно аз виждам същия български избирател - лесно манипулируем и безотговорен във вота си, дори НЕ гласуващ ... Без промяна вече 9 години!

Какво трябва да стане??
Не знам...
Аз самия съм непоколебим оптимист, но вече дори и аз съм се отчаял.

Отчаял съм се, не защото нямам пари - напротив! Аз съм добър в своята работа и не разчитам на държавата да ми помага!
Плащам една торба пари данъци, в замяна на което често харча пари за поправка на колата и не получавам нищо в замяна! Нещо повече - сега гледам как и пенсионния фонд ми откраднаха.
Аз, обаче, имам доста добра работа и ВЪПРЕКИ държавата живея много добре  :-))

Обаче това съм аз - а останалите?

Яд ме е, че гадните комунисти от недалечното минало ОЩЕ СА НА ВЛАСТ !!! Не им стигна да ни мачкат 45 години, ами дори и след прехода са окупирали държавата и продължават да ни пият кръвта! Хайде, аз имам много кръв, ама повечето българи нямат...

Опомнете се, бе, хора!
Стига сте гласували със задника си, защото така ще боли - не се ли научихте вече??

Догодина пак има ИЗБОРИ - предлагам Ви да видите какво има на политическия щанд и да изберете най-добрия плод!
Не казвам перфектния, а най-добрия измежду тях.

Знайте, че няма човек, който да бърка в кацата с меда и да не си оближе ръцете - дори Божиите служители в църквите не са толкова хрисими!
Не е въпроса в това да изберем светец !!!
Изберете лидера, който има способностите да управлява държавата, защото когато държавата се води добре ще има за близане от ръцете, ще има и за народа, че и ще остане за резерва...

Помислете върху последното ми изречение!!!

Трябва да престанем да търсим месията (да избираме всеки път някакво плямпало, което само обещава!), а да стъпим здраво на земята и да заложим на здравата логика.

Трябва ни стабилно управление, а то ще е такова, ако ни управлява професионалист - не Цар безделник, не комунист без 1 ден трудов стаж, не бивша мутра (дори пожарникар не бих го нарекъл, защото не мисля, че реално е бил такъв!), не турско протеже, не протеже на ДС, не краен анархист... Мисля, че няма смисъл да пиша имената на политическите "герои".

На края нещо за сегашното управление - то не, че има смисъл да го критикувам, защото ГЕРБ катастрофално губят доверие, но все пак...

Бюджетът е про-изборен (идват ИЗБОРИ 2011 ), т.е. залагат се едни космически приходи, които няма как да се получат, за да може да се увеличат разходите, а на всичкото отгоре се предвижда и 2 млрд.лв. дефицит !!!

Откровено от ГЕРБ подготвят едни пари, за да печелят ИЗБОРИ 2011, но ПОМИСЛЕТЕ - ще вземете няколко трохи преди изборите догодина или ще гласувате за професионалиста, за да вземем хляба?!?

Вие избирате: ТРОХИТЕ или ХЛЯБА !!!
Категория: Политика
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове: 0
В заглавието визирам плана на ДС да ограбва милата ни татковина!

Мисля, че вече няма смисъл да обяснявам как става това и кои са действащите структури в момента, защото това вече съм го описвал много пъти в предишните ми постове от последните 2 години... А то това вече се вижда и с просто око!!

Искам да споделя, че влизам в политиката!!
Партията я знаете: ДСБ (Демократи за Силна България), начело с г-н Иван Костов.
Много пъти съм обяснавал защо - който иска да разбере, да прочете предишните ми постове тук...

От една страна аз имам много добра кариера (!) и за това до сега не ми се искаше да се забърквам в политическите игри, но от друга страна аз не искам да живея в "шибана" държава и да ми ограбват труда!
В момента взимам една торба пари, но пък това означава, че и плащам много данъци (!), т.е. в този ред на мисли от мен се краде доста повече, от колкото от милионите бедни българи. Именно за това аз имам особено големи доводи да вляза в политиката и да се преборя с крадците политици, обслужващи големи корпоративни интереси. Не, че правителството не трябва да помага на бизнеса, т.е. да е в интерес на фирмите, които генерират БВП, но не бива тази помощ да е на гърба на народа, както това се прави в момента!

Иначе, какво ново?!

1. Частните пенсионни фондове - бате Бойко иска да вземе парите на определени хора, плащали вноски по лични партиди и да ги даде на всички пенсионери - няма по-ляво, какво говоря, по-комунистическо действие от това!! Като казвам комунистическо обиждам другарите Маркс и Енгелс, защото аз визирам реалните комунистически методи, които не са нищо по-различно от обир !! От това аз лично се чувствам ограбен, защото, както казах и по-горе, аз взимам една торба пари и плащам солидни пари в тия фондове! Всъщност, цялата идея е прикрита от лъжите, които чуваме по телевизията и четем по вестниците: Тъй като в държавата не останаха пари за крадене, посягат на частните фондове!!! Толкова е прозрачно - държавата не е добър мениджър, а сега иска да вземе парите от частните фондове и да ги менажира!?
Следствие на това ще е разтърсване на БФБ и Банковата система, където тези частни фондове са вложили едни пари! Не подценявайте този факт, защото когато бутнеш с лека ръка една плочка от нареденото домино, следва верижна реакция с непредвидими последици!
Освен това, в момент на криза, когато няма инвеститори и всяка държава се бори за всяко Евро, бате Бойко ще откаже всеки инвеститор да дойде в България!

2. Да сте видели някой осъден - Цецко измисля все по-забавни имена за своите "акции", но аз слагам кавички, защото това са псевдо акции! Твърдя, че това е театър, който цели висок рейтинг и в същото време се правят така, че доказателствата да не издържат в съда! Аз това го предвидих още преди 2 години, но не се имам за оракул, защото това е логично! Та ГЕРБ идват именно от борческите организации и тъмния бизнес!!!

3. Някой следи ли с колко гласа се приемат решения в Парламента - едно от големите обещания беше, че ГЕРБ ще накарта депутатите да ходят на работа. Наистина, пресякоха гласуването с чужди карти, но това всъщност не е голям подвиг - та това е престъпление, за което трябва да се влиза в затвора!!!

Ако анализираме малко повече тази тема ще стигнем до следния ИЗВОД:
Ако ГЕРБ имат крехко мнозинство и опозицията е в парламента, то и крехкото мнозинство трябва да е в парламента! Обаче, решения се приемат на ръба на кворума... Какво искам да кажа? Много просто - отсъстват депутати от опозицията (БСП, ДПС) и пропорционално на това отсъстват от крехкото мнозинство!!! Има ли смисъл да продължавам да размишлявам по темата???

4. Икономиката - тук каквото и да кажа ще е малко...
Няма икономически по-некомпетентно правителство от това на ГЕРБ в най-новата българска история! Това твърдение дори няма смисъл да го подкрепям с факти - всеки го усеща по себе си! И ако по време на управлението на десните (1997-2001) всички видимо подобрихме стандарта си за един много малък период от време, а се оказа, че десните са лоши и трябва да дойде Цар Симеон II, ДПС, БСП и ГЕРБ, то сега бате Бойко иска да ни убеди, че той управлява най-добре от всички до момента, ама това, че народа е зле, не е важно! Ама така е, като сме прост народ и се поддаваме на внушения и лъжи, не мислим с главите си и не управляваме бъдещето си! Да видим сега как ще гласувате на следващите избори?!...

Всъщност, цикълът ще направи пълен оборот - правителството на ГЕРБ е сравнимо с това на Жан Виденов! България ще изпадне в изключително тежка ситуация (ако си мислите, че сега е зле, мога само да Ви кажа, че ДЪЛБОКО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ !!!) и ще се наложи ДС временно да се оттегли от политическата сцена, за да дойдат десните и пак, както през 1997-2001 година, да оправят нещата, за да може пак да дойдат и да си продължат с кражбите от народа...

5. Аз пак прекалих...

Ама така е, защото много се паля и пиша ли пиша...
Не искам да оттегчавам тези, които ме четат!

Живи и здрави!
Категория: Политика
Прочетен: 377 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: opasen
Категория: Политика
Прочетен: 25063
Постинги: 16
Коментари: 28
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031