Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Какво трябва да знам, за да гласувам?
Автор: opasen Категория: Политика
Прочетен: 25343 Постинги: 16 Коментари: 28
Постинги в блога от Март, 2013 г.
Пак се присетих за блога, защото положението в България очаквано вместо да се влоши, то направо си е.. майката ...

Как сте, ГЕРБаджии :-)
Доволни ли сте от избора си ?

А, Вие, НЕгласуващи - доволни ли сте, че група глупави, неориентирани, необразовани и лесно манипулируеми българи, както и платени цигани и турци, наред с глупави фльорци, които виждаха в Бойко просто готин мъж (?!?), избраха управлението на страната за цели 4 години ?

Вече всеки вижда това, за което писах тук през последните 4 години - бях прав, но това не е новина за мен, а за Вас.

Този път ще бъда кратък, защото до момента изписах достатъчно и ако желаете може да прочете всичко в старите ми постове.

Задават се избори, този път предсрочни ... всъщност, защо са предсрочни ?
ГЕРБ стремглаво губеха доверие напоследък. Какво друго можеше да направи бате Бойко, за да спре това ? Мисля, че се досещате - организира си "протести", за да покаже, че му пука за гласа на народа и някак си много лесно си подаде оставката ! Никой ли не вижда в това конспирация ??? Кой организира пияните агитки да направят съответните сбивания, за да може Бойко да каже, че не иска кръв и с лекота да си спаси рейтинга ?

Задаващите се избори ще бъдат много интересни за мен, защото този път някак си нищо не е сигурно !

От една страна на народа му писна от клоуни, които се изживяваха като Царе в 21 век, печелеха избори яхнали мотори или режещи ленти, говорейки просташки също като тях, избирателите... Все се надявам на народа да му е дошъл акъла и да избере професионалист - човек икономист и финансист, който да изпълни поставената му задача да управлява държава ! В края на краищата изборите не са ли точно това ? Нима това не е интервю за работа и ние, като работодатели, би трябвало да изберем доказал се професионалист, който да изкара фирмата на печалба и ние да живеем добре ?

От друга страна не съм сигурен, че народът ни е станал по-умен ... Гледайки протестите виждам рая, която отново е подведена и сега на където й кажат да тръгне, натам ще е ...
Някак си все още не виждам мислене у хората, не виждам очакваната промяна на манталитета, няма наченки за анализ на фактите, а само четат и слушат медиите, повечето от които са купени и изпълняват целите на управляващите.

Кога някой ще излезне и ще каже, че Иван Костов е реализирал най-доброто управление на страната от Освобождението на България до сега ? Защото това е точно така ! Хората, обаче, четат вестници, гледат телевизия и без замисляне анатемосват Костов - това е тъжното !! Това показва, че народът все още е необразован и изобщо рая...

Всъщност, защо си мислите, че образователната система е една от най-зле управляваните в България ?
Много просто - необразования народ много по-лесно се манипулира и това е резултатът от ИЗБОРИ 2009 - ужасявах се, когато чувах млади хора, на по 20 години, да се прехласват по ГЕРБ или дори по БСП !!! Направо настръхвах от думите, чувайки ги от устата на тези пишлемета. А когато чух, че Костов е Сатана, който е провалил България ... не знам ... Няма такива промити мозъци, няма такава глупост и безхаберие !

И така ... да видим какво ще стане на ИЗБОРИ 2013  :-)

Аз залагам на простотията и на това, че пак ще изберете някое недоносче, което ще ни направи още по-бедни от сега. Да видим ...
Категория: Политика
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: opasen
Категория: Политика
Прочетен: 25343
Постинги: 16
Коментари: 28
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Март, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031