Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Какво трябва да знам, за да гласувам?
Автор: opasen Категория: Политика
Прочетен: 25356 Постинги: 16 Коментари: 28
Постинги в блога от Октомври, 2010 г.
В заглавието визирам плана на ДС да ограбва милата ни татковина!

Мисля, че вече няма смисъл да обяснявам как става това и кои са действащите структури в момента, защото това вече съм го описвал много пъти в предишните ми постове от последните 2 години... А то това вече се вижда и с просто око!!

Искам да споделя, че влизам в политиката!!
Партията я знаете: ДСБ (Демократи за Силна България), начело с г-н Иван Костов.
Много пъти съм обяснавал защо - който иска да разбере, да прочете предишните ми постове тук...

От една страна аз имам много добра кариера (!) и за това до сега не ми се искаше да се забърквам в политическите игри, но от друга страна аз не искам да живея в "шибана" държава и да ми ограбват труда!
В момента взимам една торба пари, но пък това означава, че и плащам много данъци (!), т.е. в този ред на мисли от мен се краде доста повече, от колкото от милионите бедни българи. Именно за това аз имам особено големи доводи да вляза в политиката и да се преборя с крадците политици, обслужващи големи корпоративни интереси. Не, че правителството не трябва да помага на бизнеса, т.е. да е в интерес на фирмите, които генерират БВП, но не бива тази помощ да е на гърба на народа, както това се прави в момента!

Иначе, какво ново?!

1. Частните пенсионни фондове - бате Бойко иска да вземе парите на определени хора, плащали вноски по лични партиди и да ги даде на всички пенсионери - няма по-ляво, какво говоря, по-комунистическо действие от това!! Като казвам комунистическо обиждам другарите Маркс и Енгелс, защото аз визирам реалните комунистически методи, които не са нищо по-различно от обир !! От това аз лично се чувствам ограбен, защото, както казах и по-горе, аз взимам една торба пари и плащам солидни пари в тия фондове! Всъщност, цялата идея е прикрита от лъжите, които чуваме по телевизията и четем по вестниците: Тъй като в държавата не останаха пари за крадене, посягат на частните фондове!!! Толкова е прозрачно - държавата не е добър мениджър, а сега иска да вземе парите от частните фондове и да ги менажира!?
Следствие на това ще е разтърсване на БФБ и Банковата система, където тези частни фондове са вложили едни пари! Не подценявайте този факт, защото когато бутнеш с лека ръка една плочка от нареденото домино, следва верижна реакция с непредвидими последици!
Освен това, в момент на криза, когато няма инвеститори и всяка държава се бори за всяко Евро, бате Бойко ще откаже всеки инвеститор да дойде в България!

2. Да сте видели някой осъден - Цецко измисля все по-забавни имена за своите "акции", но аз слагам кавички, защото това са псевдо акции! Твърдя, че това е театър, който цели висок рейтинг и в същото време се правят така, че доказателствата да не издържат в съда! Аз това го предвидих още преди 2 години, но не се имам за оракул, защото това е логично! Та ГЕРБ идват именно от борческите организации и тъмния бизнес!!!

3. Някой следи ли с колко гласа се приемат решения в Парламента - едно от големите обещания беше, че ГЕРБ ще накарта депутатите да ходят на работа. Наистина, пресякоха гласуването с чужди карти, но това всъщност не е голям подвиг - та това е престъпление, за което трябва да се влиза в затвора!!!

Ако анализираме малко повече тази тема ще стигнем до следния ИЗВОД:
Ако ГЕРБ имат крехко мнозинство и опозицията е в парламента, то и крехкото мнозинство трябва да е в парламента! Обаче, решения се приемат на ръба на кворума... Какво искам да кажа? Много просто - отсъстват депутати от опозицията (БСП, ДПС) и пропорционално на това отсъстват от крехкото мнозинство!!! Има ли смисъл да продължавам да размишлявам по темата???

4. Икономиката - тук каквото и да кажа ще е малко...
Няма икономически по-некомпетентно правителство от това на ГЕРБ в най-новата българска история! Това твърдение дори няма смисъл да го подкрепям с факти - всеки го усеща по себе си! И ако по време на управлението на десните (1997-2001) всички видимо подобрихме стандарта си за един много малък период от време, а се оказа, че десните са лоши и трябва да дойде Цар Симеон II, ДПС, БСП и ГЕРБ, то сега бате Бойко иска да ни убеди, че той управлява най-добре от всички до момента, ама това, че народа е зле, не е важно! Ама така е, като сме прост народ и се поддаваме на внушения и лъжи, не мислим с главите си и не управляваме бъдещето си! Да видим сега как ще гласувате на следващите избори?!...

Всъщност, цикълът ще направи пълен оборот - правителството на ГЕРБ е сравнимо с това на Жан Виденов! България ще изпадне в изключително тежка ситуация (ако си мислите, че сега е зле, мога само да Ви кажа, че ДЪЛБОКО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ !!!) и ще се наложи ДС временно да се оттегли от политическата сцена, за да дойдат десните и пак, както през 1997-2001 година, да оправят нещата, за да може пак да дойдат и да си продължат с кражбите от народа...

5. Аз пак прекалих...

Ама така е, защото много се паля и пиша ли пиша...
Не искам да оттегчавам тези, които ме четат!

Живи и здрави!
Категория: Политика
Прочетен: 377 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: opasen
Категория: Политика
Прочетен: 25356
Постинги: 16
Коментари: 28
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Октомври, 2010  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031